Eerst heerlijk gegeten bij Mazzo en daarna een heerlijke taart bij Boom Chicago. New Kids on the Gracht is verfrissend en we hebben gelachen.
Hele fijne avond gehad. Restaurant Mazzo een aanrader voor iedereen die eens lekker uit eten wil gaan. De show was erg leuk en onderhoudend.

Gerrit Balk

Het was geweldig !!!! We wisten van te voren niet wat we zouden kunnen verwachten, maar het is zeker een volgend bezoek waard !!!!!

Lianne Klok-Kleijweg

Het was een fantastische avond, veel gelachen en daar gaat het om.

T. ten Have

Het was erg gezellig, een goede sfeer, een erg goed gezelschap die de sfeer er helemaal in brachten. Enige nadeel waren de parkeerkosten in de parkeergarage van Q "32 euro"een teleurstelling naar een geweldige avond uit.

H.A. van de Straat

Wij hebben genoten. Fijn dat er airco was! De bediening, het eten en de show, alles was goed verzorgd en wij hebben een leuke avond gehad.

Mirjam van den Heuvel

Het was een zeer geanimeerde avond. Complimenten voor het ter plekke aanpassen van 1 menu i.v.m. dieet.
we hebben echt heel erg genoten, het was een hele leuke show en het eten was prima. Zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes Janina

J. Karoly

Hele leuke show, aanrader (je moet wel goed engels begrijpen), lekker eten

A. Fransen

Boom Chicago was een leuke show, leuk geimproviseerd van de vier spelers. Wij hebben een hartstikke leuke avond gehad. Het enige minpuntje was dat het een beetje koud was in de zaal

D.W.H. Hutjens

De voorstelling was zeer leuk en lekker gegeten.

R. Kleinenbroich